Organiseren van sport (evenementen)

Bweeg! heeft ruime ervaring met het organiseren van sportevenementen. Voorbereiding, verbinding en ontspanning zijn de key woorden bij de organisatie. Dit heeft onder meer geleid tot succesvolle edities van bijvoorbeeld de Dikke Banden Race,  Sixty60, Devil’s Trail en de Amerongse Koploop. Verder is Bweeg! initiator van toerfietsvereniging Vélo Heuvelrug en Roparun team AMAZING. Het organiseren van sportevenementen vindt plaats via de Stichting GreenRace. Dit onder het motto “Sporten in én voor de natuur”.

Gezond organiseren

Bweeg! is “organisatie verbeteraar” en houdt zich naast fysieke beweging bezig met het verbeteren van teams en organisaties. Dit met als doel gezonde teams en organisaties te ontwikkelen die hun strategische doelstellingen halen met veel werkplezier. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van lean, agile en zelforganisatie principes. Interesse in een gesprek, training, masterclass of workshop? Neem contact op met Joost via de “over” pagina.

Gezond bewegen

Structureel of projectmatig heeft Bweeg! meerdere bedrijven begeleidt bij haar beweegprogramma’s. Dit gaat van beleid, communicatie, organisatie tot evaluatie. Dergelijke programma’s dienen meerdere doelen zoals verhogen vitaliteit, verlagen verzuim, verhogen productiviteit en teambuilding. Voor Delta Lloyd, ABN AMRO, ASR Nederland, Brabant Water, Intergamma en VGZ zijn of worden succesvolle programma’s uitgevoerd.